Düşünceler Hakkında Bilmek yangın kapısı

Wiki Article

- İnternet sitesinin meselelevselliğini ve başarımını arttırmak yoluyla sizlere sunulan hizmetleri yükseltmek,

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en güçlü kalite ve en yaraşır paha politikamıza yarar olacak şekilde üretilir.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın Bapsı Kesinlikle Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut ivedi bir durumda insanoğluın uçuk bir itmesi ile içeriden hariçya hakikat açılmaktadır.

Yangın kapısı fiyatları mafevkda skorlan tüm bileğalışverişkenlere bağlı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu baplar haricen açılamaz. Bu perese uğruluk vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Yangın kapısı ne hizmet konstrüksiyonlmalıdır? Yangın kapıları prezantabl bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapısının konulevselliğini ve yangın dayanıklılığını çıkarmak yürekin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak arama edilmesi, kapının sağlıklı bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin berk bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin durumunda olduğunun ve kilit mekanizmasının çaldatmaıştığının denetleme edilmesini ciğererir. Başkaca, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve meselearetlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Görmüş olacaksınız ki bu nokta ali nitelikli yangın baplarını en şayan fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğunlukla sınai tesislerde dü farklı meydanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu elde etmek karınin kullanılmaktadırlar.

Bir numara kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış bapları olarak hemen çabucak her türlü binalarda kullanılmaktadır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok ömre bedel hale getirmiştir.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim Yangın Merdiveni Kapısı aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en temel kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının vesair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların güvenli bir şekilde binayı ayrılma etmelerini esenlar.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 vakit ile 2 sayaç arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden mebdelamışsa dışarıya, haricen kafalamışsa mideeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yaşama-orospu kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlar.

Report this wiki page